PAYLAŞ
ozgur-web-teknolojileri-gunleri-2010

Linux Kullnıcıları Derneği ve Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu tarafından ilk defa düzenlenecek olan Özgür Web Teknolojileri Günleri, Yeditepe Üniversitesi 26 Eylül Yerleşiminde 15-16 Ekim 2010 günlerinde gerçekleştirilecek. Onlarca sunum ve kısa seminerin 3 ayrı salonda ve 2 güne yayılmış olarak gerçekleştirileceği Özgür Web Teknolojileri Günleri’nde ekibimizden Tugay İLTUŞ da 45 dakikalık bir Drupal sunumu verecek. Bunun ile ilgili bir duyuru yaptık. Duyurumuz ve program detaylarını içeren bağlantılar aşağıdaki gibi:

ÖZGÜR WEB TEKNOLOJİLERİ GÜNLERİ 2010
15 EKİM 2010 Cuma – 16 Ekim 2010 Cumartesi

  • Web teknolojileri ve özgür yazılıma ilgi duyuyorsanız,
  • Bilişim sektörünün uzmanlarıyla tanışıp, soru sormak istiyorsanız,
  • Bilgi teknolojilerindeki son gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız,
  • Web yazılımları geliştiriyorsanız,
  • Web uygulamaları yönetiyorsanız,
  • Web teknolojileri ve özgür yazılım meraklılarındansanız,
  • Üniversite öğrencisiyseniz,
  • Bilişim sektörü çalışanıysanız;

Linux Kullanıcıları Derneği ve Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu tarafından ilk kez düzenlenen Özgür Web Teknolojileri Günleri‘ne katılmalısınız.

Etkinlikler 15-16 Ekim 2010 Günlerinde

Etkinlikler İstanbul Yeditepe Üniversitesi 26 Eylül Yerleşiminde, 15 ve 16 Ekim günleri gerçekleştirilecek. 3 salonda toplam 18 ayrı oturumun gerçekleşeceği bu iki gün boyunca onlarca sunum, seminer, uygulama örneğinden oluşan etkinliklere katılabilirsiniz.

Katılım tamamen ücretsizdir ve kayıt olmanız gerekmez.

Drupal Sunumu da Var

Etkinlik kapsamında 15 Ekim 2010 Cuma günü saat 11:00-11:45 programı Drupal semineri için planlandı. Sunum havasında gerçekleşecek bu 45 dakikalık kısa semineri, forumlarımızdan Tugay (Drupalog) rumuzu ile tanıdığınız, Ücretsiz Drupal Eğitimlerini de veren Tugay İLTUŞ gerçekleştirecek.

Seminerde Drupal içerik yönetim sisteminin kullanım alanları, kullanan çeşitli siteler, tarihçesi, kullanım kolaylığı ile izleyiciler tanıştırılıyor. Drupal’in kod standartlarından, yapısından, düğüm ve içerik türü yapısı, taxonomy ile gelişmiş uygulamalar yapılması, temel (base) temadan yeni bir tema türetme kolaylıkları, views ve cck ile kodsuz uygulamalar geliştirmesi anlatılıyor. Drupal 7′ye ilişkin birkaç haber ve yeniliğe de yer veriliyor.

Biz tam kadro orada olmaya çalışacağız

Özgür Web Teknolojileri Günlerinde Drupal Seminerine destek verenler:

Drupal.Gen.TRdrupaldersleri.orgiltus.infoCMSTÜRK

BİR CEVAP BIRAK

Yorumunuzu ekleyin
Buraya adınızı yazın