PAYLAŞ

Joomla!Günü Ankara 29 Kasım 2008 - Joomla!DAY Ankara November 29, 2008Joomlacılar tarafından dünya çapında Joomla!DAY kapsamında yapılan etkinliklerin Türkiye tarafını oluşturan Joomla! Günleri organizasyonları 25 Ekim 2008 günü İstanbul’da İTÜ Maçka Sosyal Tesisleri Konferans Salonunda, katılımcılara göre muhteşem bir gün ile başlamıştı. Organizasyonun 2. ayağı 29 Kasım 2008 günü Ankara‘da TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. Programda öğlene kadar sunumlar ve öğle arasından sonra çalışma alanları oluşturulması düşünüldü.

Joomla!Günü İstanbul 25 Ekim 2008 - Joomla!DAY Istanbul October 25, 2008Naçizane içinde bulunmaktan gurur duyduğum bu göründüğünden çok daha büyük organizasyon kapsamında Joomla! Günlerini sürdürmeyi ve böylelikle tecrübelerimizi paylaşabileceğimiz kişi sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Bu toplantılar vasıtasıyla bilgi dağarcığımızı genişletmeyi de ümit ediyoruz. Etkileşimin en üst seviyede tutulduğu Joomla! Günü İstanbul etkinliğinin de verdiği tecrübe ile Ankara’da daha organize şekilde etkileşimli bir toplantı gerçekleşmesini bekliyorum.

 

Ankara’da kapasitemiz 90 kişi. Katılımcı olabilmek için Joomla! Günleri Resmî Sitesi üzerinden ön kayıt yaptırmanız gerekiyor. Katılım tamamen ücretsiz olup, ön kayıt sistemi sınırlı kapasite sebebiyle kullanılmaktadır. Kaydınız sonrası etkinlikten bir süre önce kesin kayıt için teyid almak üzere sistem tarafından dönüş yapılmakta ve onay vermeniz istenmektedir.

İstanbul’daki etkinliğe 11 ilden (Antalya dahil) katılım olmuştu. Bakalım Ankara nasıl olacak.

BİR CEVAP BIRAK

Yorumunuzu ekleyin
Buraya adınızı yazın