PAYLAŞ
Joomla Günü Konya Banner 120x90
(Son Güncelleme: 15 Eylül 2012)

Bir Joomla! Günü. Orijinal adıyla Joomla!Day. Bizim bildiğimiz tarifiyle Büyük Joomla Buluşması. Son dönemde sıkça yaptığımız omla! Sohbetleri buluşmalarından daha büyük çaplı olan, Joomla! Günü formatlı bu buluşma, aynı zamanda 2012 yılının ilk ve belki de son Joomla! Günü etkinliği olacak. Joomla! Günü Konya 2012 hem büyük bir Joomla! buluşması olarak yüzlerce Joomla! sever ve Joomla! ile yeni tanışacak kişiyi bir araya getirirken, hem de Joomla! kullanmaya yeni başlayacak kişi ve kuruluşlar için iyi bir başlangıç eğitimi olacak.

Joomla! Günü Konya, bu ildeki ilk Joomla! etkiliği olarak da ayrı bir önem taşıyor. KTO Karatay Üniversitesinin Merkez Kampüsünde yer alan 300 kişilik Mühendislik Amfisinde gerçekleştirilecek olan etkinlik, sabah 09:00’da kahvaltı ile başlayacak ve 09:30’da etkinlik proramına geçilecek. Joomla! Deneği ile KTO Karatay Üniversitesi işbirliği ve Selçuklu Üniversitesinden Doğuhan ELMA’nın organizasyonel katkısı ile tertip edilen büyük Joomla! Günü, içerdiği eğitim programının ardından, tam gün katılım gösterenlere Joomla! Derneği tarafından verilecek başlangıç seviyesinde Joomla! kullanıcısı sertifikasıyla sonlanacak. Programda konuşmacı olarak Joomla!® Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Halil AKAR, Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleri M.Enez AYDÜZ, Denis DULİÇİ, Enes ERTUĞRUL, Dr. Ali Murat YILMAZ, Onur DİMLİ ve bir Joomla Gönüllüsü olan Doğuhan ELMA yer alacaklar.

Joomla! Günü 2012 KonyaJoomla! Günü Konya 2012’ye bireysel veya grup olarak katılımda bulunmak üzere kayıt olabilirsiniz. Kayıt yaptırmış olmanız, özellikle kapasite aşımı durumunda önem arz edecek. Konya çapında özel kuruluşların rağbet gösterdiği bu etkinliğin sadece 300 kişi ile sınırlı olduğunu unutmayın. Derhal ücretsiz kayıt yaptırmanızı öneririz.

Joomla! Günü Konya 2012 Etkinlik Sayfaları

Joomla! Günü Konya 2012 Kayıt ve Program

Joomla! Günü Konya 2012 Etkinlik Afiş ve Bannerları

Joomla!® Derneği olarak bu özel günün gerçekleştirilmesinde pay sahibi sponsor ve destekçilerimiz olan KTO Karatay Üniversitesine, Joomla Portalı‘na, JoomlaBilgi‘ye, MijoSoft LLC‘ye, JoomlaTema‘ya ve JoomlaEkip‘e teşekkür ederiz.

BİR CEVAP BIRAK

Yorumunuzu ekleyin
Buraya adınızı yazın