PAYLAŞ

Ücretsiz güzel wordpress teması tanıtımlarında bir başka yazı daha sizlerle. 10’dan fazla ücretsiz, premium wordpress temasını sizlerle paylaşıyorum.

Ücretsiz Premium WP Temaları

Ücretsiz WordPress Teması dizininde tonla wp teması var. Sitemde ise zaman zaman oradan, zaman zaman da popüler yabancı tema tanıtım sitelerinden derlediğim Ücretsiz Güzel WordPress Teması alternatifleri alacak. Her ne kadar zevkler ve renler tartışılmayacak olsa da her tanıttığım temanın beğenilmeyebileceğini biliyorum. Yine de sizlere dünyanın bu geniş tema havuzundan, en azından teknolojik olarak, kod temizliği olarak, özellik zenginliği olarak en iyilerini vermeye çalışacağım.

Temalarla ilgili yaşadığınız sorunları, tavsiye ve eleştirilerinizi yorum alanından iletirseniz memnun olurum.

1. Heuman Bedava WordPress Teması

Download Free Premium WP Theme

Kendini “kaliteli ve güzel wordpress temaları” arasında kabul ettirmiş bir temadan bahsediyoruz. Hueman teması, kendi tarzında önde gelen wordpress temalarından biri. Her gördüğümde yeniden “falanca proje için kullanabilirim” diye aklımda kendine bir alternatif bulması, bugüne kadar onbinlerce kez indirilmiş olması, ona burada da yer buldu. Temiz bir yapıya sahip olan Hueman multipurpose denebilecek, pek çok amaçla kullanılabilir bir tema. Gerçek bir “premium wordpress theme“.

DEMOYA BAK 3.3.4 SÜRÜMÜNÜ İNDİR


2. Supermag Ücretsiz Premium WordPress Magazin Teması

Free Premium Magazine Themes WP

Bedava WP Magazin Temalarının arasında en iyilerinden bir tema daha. Supermag teması, ücretsiz olmasına rağmen sunduğu tasarım ve özelliklerle tercih edilmeyi hakediyor. Gelişmiş bileşenleri, header ve footer seçenekleri, renk, şablon ve arkaplanda kolay özellştirme imkanı, ilişkili içerikler, kılavuz linkler, reklam yerleşimleri, logo ve tarih özelleştirmeleri, sosyal medya bütünleştirmesi… İnanın daha çok özelliği var. Üstelik tamamen ücretsiz olan bu sürümde. Mobil cihazlarla da oldukça uyumlu olan Supermag Magazin Teması aşağıdaki bağlantılardan canlı izleyebilir ve bedava indirebilirsiniz.

DEMOYA BAK İNDİR


3. Education Hub Bedava WordPress Eğitim Merkezi Teması

Wordpress Free Premium Educational Theme Download

10.000’den fazla kullanıcın indirdiği bu tema, WordPress Okul Teması veya WordPress Eğitim Teması olarak adlandırılabilir bir çizgide tasarlanmış. WordPress Üniversite Teması veya WordPress Öğrenci Teması olarak da kullanılabilir. İsminin kelime manası da zaten Eğitim Merkezi. Responsive tasarıma sahip olan temanın epeyce özelliği mevcut olup, özel CSS girişine de izin veren bir panel yapısını barındırıyor. Öne çıkan içeriklerin gösterilebileceği bir slider temada hazır geliyor. Özel menü, 4 çeşit gönderi şablonu, bileşen kullanımlı footer, tema ayar seçenekleri de özellikleri arasında yer alıyor. Temanın ücretli sürümünde woocommerce desteği ve renk seçenekleri ile Google Fonts desteği de mevcut.

DEMOYA BAK 1.9.4 SÜRÜMÜNÜ İNDİR


4. Accelerate Bedava Premium WordPress Teması

Download Free Premium WP Themes

Temiz kodlanmış, hoş ve sade tasarıma sahip bir WordPress Teması olan Accelerate tamamen ücretsiz. 8 tane bileşen alanı bulunan  tema 5 tane de özel bileşeni var. ThemeGrill’in ürün öneki olan TG ile simlenmiş bazı ek özellikleri içerisinde baınrıdıyor. Bunlar bileşenler için resim servisi, etkileşim düğmesi özelliği, sayfaları gösterebilen seçilmiş öğe bileşeni, seçilmiş içerikler bileşeni gibi bileşenlerden oluşuyor. Ayrıca temanın kutu veya geniş görünüm seçeneği de bulunurken, tamamen responsive olarak tasarlandığını söylemeye bile gerek yoktur sanıyorum. Daha pek çok özelliği sunan Accelerate WordPress Temasını ücretsiz indirin.

DEMOYA BAK İNDİR


5. Envince Bedava WordPress Drag&Drop Magazin Teması

Wordpress Magazine Drag Drop Themes Free

Güzel bir ThemeGrill teması daha! Envince temasını üretisi Drag&Drop WordPress Theme olarak isimlendiriyor. SiteOrigin Page Bulder eklentisi ile birlikte gelen tema, Drag&Drop sayfa dizaynına imkan veriyor. Kategorilere göre farklı renkler seçebilir, ücretsiz TD bileşenlerinden faydalanabilirsiniz. Reklam yerleşimi için de kolaylaştırıcı TD Advertisement Widget ile gelen temayı deneyip beğenirseniz, ücretli sürümünde çok daha fazla özelliği bulabilirsiniz. Şimdi Ücretsiz İndirin!

DEMOYA BAK İNDİR


6. Editorial Ücretsiz Premium WordPress Magazin Teması

Free Premium WordPress Editorial Theme

İşte bedava wp magazin teması, işte Editorial Theme. 2017 çıkışlı bu tema ilk 3 ayda 3.000 seferden fazla indirildi. Fazla diyecek bir şey yok. Ne gereksiz özellikler, ne cafcaflı laflar… Bu tema göründüğü kadarını veren, ne olduğunu bilen ve fazlasını iddia etmeyen özel bir tema. Oldukça iyi bir mobil çıktı veren reponsive tasarıma sahip bedava premium wordpress teması Editorial Theme, onu hemen indirip kullanmanız için size bekliyor.

DEMOYA BAK 1.2.0 SÜRÜMÜNÜ İNDİR


7. ionMag Bedava WordPress Magazin Teması

ionMag WordPress Free Premium Magazine Theme

Bu temayı premium yapan şey, tasarımı kadar, belki daha daha fazla, getiridği özellikler. Drag&Drop önyüzden tema düzenlemesi imkanı veren ionMag, sosyal sayaçlar, instagram bileşeni, popüler kategori bileşeni, authorbox bileşeni sunuyor… Hatta daha fazlasını. Şimdi indirip denemeye ne dersiniz?

DEMOYA BAK İNDİR


8. JustWrite Bedava WordPress Magazin Teması

Bedava WordPress Premium Temalar

Twitter bileşeni, ikinci menü, sayfa ön yükleme özellşği ve reklam bileşenleri ile bu tema 140.000’den fazla sefer indirildi. Üzgünüm, bu ücretsiz sürümde, pro sürümündeki bazı özelliklerin de bulunmasını isterdim. Ne kadar güzel bir tema ama ne kadar az özellik verilmiş diyebilirsiniz. Yine de standart özellikleriyle de çok projenizde rahatlıkla kullanılabilir. Bu sebeple paylaşıyorum. Hemen ücretsiz indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

DEMOYA BAK 2.0.3.5 SÜRÜMÜNÜ İNDİR


9. Mesocolumn Ücretsiz WordPress Magazin Teması

Free Premium WP Themes Download Section

Bunu çok sevdim. BuddyPress, BBPress ve WooCommers desteği bulunan bu renagrenk tema, mobilde iyi bir uyum sağlayan responsive tasarıma sahip. Önizleme ile birlikte 700’den fazla Google Fontu seçmenize imkan veren Mesocolumn, menüleriniz, sidebarlar, footer ve linkler için sınırsız renk seçeneği sunuyor. Temanın hemen her yerinde Google veya diğer ağların reklmalarını gösterebilmeniz düşünülmüş. Schema işaretleme desteği ise dikkatten kaçmamalı. Diğer özelliklerini keşfetmek için temayı hemen denemelisiniz. Ben de bir projemde hemen kullanmalıyım!

DEMOYA BAK 1.6.5.1 SÜRÜMÜNÜ İNDİR


10. eStore Ücretsiz WordPress WooCommerce Teması

Free Best WordPress Ecommerce Themes

WooCommerce için özel olarak hazırlanmış bir tema eStore teması. Üstelik iki ayrı şablonla geliyor. Dilerseniz magazin teması, dilerseniz woocommerce şile oluşturacağınız mağazanızın teması teması olarak kullanabilirsiniz. Themegrill bu temada bazı özellikler sunuyor. WooCommers wishlist eklentisi, kategorilere farklı renkler verebilme, slider, çok dilli yönetim için wpml desteği, özel css desteği ve demo içerik bunlardan bazıları. ThemeForest temaları tadında ücretsiz bir e-ticaret teması.

DEMOYA BAK İNDİR


11. Gadgetry Ücretsiz WordPress Çok Amaçlı Teması

Free Premium WordPress Multipurpose Theme

Gadgetry teması, eski kafa yeni teknoloji bir tema diyebiliriz. HTML5 animasyonlu bir slidera sahip bu tema, size geniş bir renk yönetimi ve sayfa şablonlarını değiştirme imkanı da veriyor. Responsive dizaynı ile tabletlerle de uyumlu olmak üzere özellikle hazırlanmış. Ücretsiz güzel wordpress temasının geniş yönetim paneli de cabası. Tema tamamen ücretsiz olmakla birlikte indirme için sizden bir dizi işlem istiyor. Öncelikle indirme sayfandaki GET NOW | 0 $ yazan düğmeye tıklayın. Ekrana gelen popup içerisine e-posta adresinizi girin ve gelen e-postadaki bülten aboneliği (subscribe) onayını verin. Bundan sonra e-postanıza temanın indirme bağlantısı gelecek.

DEMOYA BAK İNDİR


12. Surfarama Ücretsiz WordPress Masonry Blog Teması

Free Premium WordPress Masonary Blog Theme

Masonry tarzda kodlanmış responsive bir tema olan Surfarama, daha çok seyahat ve magazin blogu olarak düşünülmüş. Sade bir yapıya sahip temanın özellikleri de açısından da sade olduğunu söyleyebiliriz. Bugüne kadar 4.000’den fazla indirilen WordPress Surfarama Teması, tema düzenleme panelinden ve admin panelden düzenlenebiliyor. Basit ama kesinlikle kullanılabilir responsive masonry tema, tamamen ücretsiz.

DEMOYA BAK 1.1.1 SÜRÜMÜNÜ İNDİR


13. Resolution Ücretsiz WordPress Magazin Teması

Free Premium WordPress Magazine Theme

Resolution teması, üreticisi tarafından multipurpose olarak tanımlanmış. Buna rağmen ben onu magazin teması olarak tanımlamayı daha doğru buldum. Responsive tasarıma sahip temanın HTML5-CSS3-jQuery kod ayapısına sahip olduğunu ve   çoklu şablon desteğini barındırdığını söyleyebiliriz. WordPress codex ve Bootstrap teknolojilerinden faydalanan tema pek çok özellik sunuyor. Seçilmiş içerik slaytı, sınırsız sidebar ekleme, özel kısa kod desteği, tema yönetim paneli, 3 ayrı kategori şablonu, temanın ücretsiz paketinde gelen özelliklerden. Ücretli sürümde woocommerce, google fonts, daha fazla sayfa, ana sayfa ve kategori şablonu seçeneği sizi bekliyor. Deneyip fazlasını istemek size kelmış.

DEMOYA BAK 1.0.10 SÜRÜMÜNÜ İNDİR

WordPress Premium Profesyonel Tema Tavsiyeleri

Ücretsiz Güzel WordPress Teması seçenekleri yanında tamamen ücretli profesyonel temaları Template Club sitesinden inceleyebilirsiniz. Dilerseniz TM sitesindeki Popüler WordPress Themes kategorisine de bakabilirsiniz.

Bana temalar ile ilgili görüş ve beklentilerinizi aşağıdan yorum olarak iletebilirsiniz. En iyi ücretsiz güzel wordpress temaları hakkındaki yazılar devam edecek inşâallâh.

1 YORUM

  1. Bunlara ücretsiz demek ne kadar mantıklı hocam? Ücretsiz diye sunup her şeyi ücretli olması ne garip… Hiç bir özelliğini tam kullanamiyorsun ücretsiz sürümlerde her şeyde kısıtlama var

BİR CEVAP BIRAK

Yorumunuzu ekleyin
Buraya adınızı yazın