PAYLAŞ
5 Bedava Wordpress Responsive Blog Teması 2017
(Last Updated On: )

Bedava WordPress Temaları konu olunca, Responsive Blog Teması diye bir şeyde bahsetmeden geçmek olmaz. Eh biz de artık işimiz gereği Joomla kadar WordPress ile de ilgilendiğimiz için WordPress Temaları alanına girmemiz kaçınılmaz oldu. Fırsat buldukça sizlere en iyi wordpress temalarından bahsedeceğim.

Bu konuda genellikle popüler yabancı bloglardan derleme yapacağım. Hepsini deneyip beğenmiş edasıyla ziyaretçileri bilerek yanlış bilgilendirmek istemem.

Ücretsiz WordPress Responsive Blog Teması

Bu yazıda 5 ücretsiz temayı vereceğim. Tamamı blog formatında temalar olup, içinde personel blog temaları ve kurumsal blog temaları da bulunuyor. Bu 5 wordpress teması WPExplorer tarafından tasarlanmış.

Tetris Masonry Responsive WordPress Teması

Bedava Wordpres Responsive Blog Teması

Tetris teması masonry formda hazırlanmış bir blog teması. Personal blog veya kurumsal bog olarak kullanabileceğiniz bu tasarım responsive olarak hazırlanmış. WP codex standartarını gözeterek hazırlanan temanın 7 post türü desteği var.

DEMO   BİLGİ/İNDİR


Pytheas Responsive Kurumsal WordPress Teması

Bedava Responsive WordPress Teması

Pek çok kısmı kolayca özelleştirilebilen Pytheas temasının özel portfolyo şablonu, bu yöndeki içeriğinizi kolayca listelemenizi sağlıyor. Temanın responsive olarak kodlandığını, font awsome desteği olduğunu, hatta YoastSEO breadcrumbs desteği de verdiğini belirtelim.

DEMO   BİLGİ/İNDİR


Adapt Responsive Portfolyo WordPress Teması

Bedava WordPress Portfolyo Teması

Ücretsiz bir responsive wordpress teması olan Adapt, özel portfolyo dizaynı ile geliyor. Sürükle Bırak ana sayfa hazırlama özelliğine sahip bir paneli deolan temanın slider, blog, prtfolyo, blog, footer ayarlamalarını panel üzerinden yönetebilirsiniz. Birçok premium özelliği ücretsiz olarak bulabileceğiniz temada ContactForm 7 uyumu hazırlanmış.

DEMO   BİLGİ/İNDİR


WPTuts Personal Blog WordPress Teması

Bedava Responsive WordPress Teması

Sayfa hızı konusunda oldukça iddialı olan bir blog tasarımını WordPress Teması olarak sunan WPTuts, temiz bir kodlama ile geliyor. Hafif ve hızlı bir blog isteyenler için tasarlanan temada öne çıkan resimlerden gösterim yapan bir ana sayfa slider uygulaması da gömülü.

DEMO   BİLGİ/İNDİR


GoPress Ücretsiz Responsive WordPress Blog Teması

Responsive Bedava WordPress Tema

İlk bakışta klasik ikinci nesil wordpress blog temalarına çok benzer bir yapıda görünen GoPress, her ne kadar izmiyle haber teması fikri uyandırsa da yine en çok kişisel bloglar için uygun görünüyor. Ancak temanın mnimal yapısı ile kişisel magazinel bloglar, teknolojik bloglar için rahatlıkla kullanılabileceğini söyleyebiliriz. Responsive olarak kodlanan tema, ana sayfa için öne çıkan resimlerden bir slayt sunabilirken, bileşenlerle kullanılabilen blok desteğini sağ tarafında sunuuyor.

DEMO   BİLGİ/İNDİR

2 YORUMLAR

    • TrueMag kullanıyorum bazı projelerde. Ayrıca News temaları genellikle hoşuma giden temalar. Blogumda da Newsmag temasını kullanıyorum.

BİR CEVAP BIRAK

Yorumunuzu ekleyin
Buraya adınızı yazın