PAYLAŞ
9 Adet Wordpress Magazin Teması

En güzel değil, 2017’de 9 güzel wordpress magazin teması için bu yazıyı yazdım, hepsi de ücretsiz. 10 adet wordpress teması, premium tema kalitesinde, tamamen bedava.

Bedava WordPress Premium Temaları

Bedava WordPress Teması deyince belki çok fazla sonuç karşımıza çıkıyor. Bunların pek çoğu ise modası geçmiş ve daha da önemlisi “teknolojisi” geride kalmış temalardan oluşuyor. Ayrıca basit wordpress temaları da çokça bulunuyor. Ortamı en çok kirleten temalar ise birbirinden kopya gibi üretilmiş wordpress temaları. Ben bunların arasından sizlerle nispeten daha elle tutulabilir olanları zaman zaman paylaşacağım.

1. isleMag Bedava WordPress Magazin Teması

Free Premium WordPress Magazie Theme igleMag

Temanın carosel slider, sınırsız renk, reklam bannerları, instagram akışı, değerlendirme sistem, bileşen yönetimli footer gibi özellikleri var. Gerçekten bir “free premium wordpress theme” denen üstün özellikli bedava wordpress teması olan IsleMag, aynı zamanda responsive ve mobil için gerçekten çok hoş bir tema.

DEMOYA BAK   BİLGİ AL/İNDİR


2. JustWrite Bedava Premium WordPress Magazin Teması

Wordpress Premium Theme Free DownloadTemanın özellikleri o kadar çok ki… Bileşen bazında oluşturulabilir ana sayfa, responsive tasarım, özel bileşenler, süper navigasyon menü, preloader özelliği, font desteği… Tema gerçek bir free premium tema. Çok değil, birkaç yıl önce böye bir tema için 50-100 USD vermek gerekirken, bugün bu premium temayı bedava indirebilirsiniz.

DEMOYA BAK   İNDİR


3. Silk Lite Bedava WordPress Magazin Teması

Silk Lite Free Premium WordPress Theme

Bu wordpress minimalist magazin temasındaki bazı özellikleri, bülten aboneliği kutusu, bileşen kullanımına uygun minimalist tasarım, responsive dizayn olarak sayabiliriz. Yazar bloğu da oldukça güzel.

DEMOYA BAK   İNDİR


4. ProfitMag Bedava WordPress Magazin Teması

Best Free Premium WordPress Magazine Theme

Ve karşınızda ProfitMag… Çok yeni olmayıp wordpress magazine teması takpçilerinin bildiği ve önerilerde yer alması gereken gerçek bir magazin teması. Temanın slider özelliği, dört bileşenli footer yapısı, mükemmel mobil uyumlu responsive tasarımını başta saymak lazım. 3 renk seçeneği de temanın bu ücretsiz sürümünde gelen özelliklerden. Önce temayı ücretsiz olan bu lite sürümde bir deneyin. Sonra beğenirseniz, para vermeye değecek ek özelliklerini inceleyebilirsiniz.

DEMOYA BAK   İNDİR


5. MH Edition Lite Bedava WordPress Magazin Teması

Free Premium WordPress Edition Theme

Siz de “büyük ölçek” tasarım sevenlerdenseniz, MH Themes’in Edition temasını seveceksiniz. Responsive tasarım olarak gelen tema, özel bilen desteği, Contact Form 7 uyumu, Theme Customizer bileşeni, 4 tane özel bileşeni ve 8 bileşen konumuyla özlleştirmelerinizi kolaylaştırıyor. Temaya bütünleşik gelen FlexSlider, TouchPoint özelliğiyle tablet ve mobil ziyaretçilerinizin kullanımını keyifli hale getiriyor. Temanın 49 dolarlık üst versiyonunda mevcut özelliklerinin genişletilmesi dışında 10’dan fazla ilave özellik de yer alıyor.

DEMOYA BAK   İNDİR


6. AccessPress Mag Bedava WordPress Magazin Teması

Best Free Premium WordPress Magazine Theme

En iyi Bedava Premium WordPress Teması dendiğinde akla gelecek isimlerden bir tanesi AccessPress Mag teması. WordPress Tema Dizini üzerinden indirilebilen bu güzel wordpress teması, boxed veya tam sayfa tasarım olarak kullanılabiliyor. Bileşen destekli blokarı sayesinde dilediğiniz sayfalarda blokları tamamen kaldırabilirsiniz. Temanın kendi yönetim paneli, tema çevirisine kadar pek çok özelliği yönetmenize imkan veriyor. CSS3 animasyonları, ziyaretçi yazarlığa uyun yapısı, bileşen destekli ve kapatılabilir footer özelliği, bbPress uyumu, WooCommerce uyumu,  ve RTL desteği ile bu tema kolleksiyona eklenecek ücretsiz temalardan biri. Ücretli sürümde en fiyakalı özellikleri de bulmanız mümkün. Önce bedavasını bir deneylim.

DEMOYA BAK   İNDİR


7. NewsMag Lite Bedava WordPress Magazin Teması

Best Free News Mag WordPress Premium Theme

Bu üstün özellikli ücretsiz premium wordpress temasının özellikleri arasında, neredeyse kusursuz denebilecek responsivitesi en başta geliyor. Farklı içerik yapıları, özel navigasyon slide bileşeni, resimler ve reklamlar için lazyload js ücretsiz özellikler arasında.

DEMOYA BAK   İNDİR


8. Black & White Bedava WordPress Magazin Teması

Free Premium WordPress Themes

Mobil uyumuna bayıldım; tabşet ve cep telefonları için çok iyi bir uyum sağlıyor. Tabii kendi masaüstü tasarımına göre kıyaslayarak bunu diyorum. Bunun yanında GoogleFonts desteği vermesi, sınırsız renk seçeneği sunabilmesi, temiz bir kodlamaya sahip olması ve bu sebeple kod seosunu sağlaması açısından da bu temayı iyi buluyorum. İşte size tamamen bedava premium wordpress teması Black & White:

DEMOYA BAK   İNDİR


9. VMag Bedava WordPress Magazin Teması

Free Premium Best WordPress Magazine Theme

AccessPress’den ikinci önerim V Mag teması. Bu da bir önceki AccessPress Mag teması kadar güzel ve bedava. Mobil uyumlu bir tema olan VMag teması, bileşen destekli, carosel sliderlı ve tema yönetim seçenekleriyle geliyor. Yine VMag temasının ücretli sürümü ekstra pek çok özelliği ile geliyor olsa da ücretsiz olan bu sürüm oldukça tatmn edici.

DEMOYA BAK   İNDİR

WordPress Premium Tema Tavsiyeleri

Bunlar dışında tamamen premium ücretli temaları da incelemek isterseniz, sizlere hem En İyi Joomla Temaları, hem En Güzel WordPress Temaları, hem de Opencart Temalarını bulabileceğiniz iki adresi tavsiye edebilirim:

Template Club | WordPress Templates, Joomla Templates, OpenCart Templates

TemplateMonster | Popüler WordPress Temaları

3 YORUMLAR

  1. Haber ve spor haberleri gibi olabilcek türden temalar tabi seo optimizasyon gibi ozellıklerde olsa cok ıyı olurdu.. Bunada sukur tam teşekküllü bir tema için belli ücretler vermek gerek. Bunlar gayet cazip temalar..

BİR CEVAP BIRAK

Yorumunuzu ekleyin
Buraya adınızı yazın